Yacht Focus maakt reclame voor Open Huis Friesland

Friesland promotie (1)

SNEEK (NL) – Talrijke dag- en weekbladen, watersportmagazines en botensites steunen de Open Huis Friesland-actie van het bureau voor toerisme Friesland Holland. Zaterdag 23 en zondag 24 maart houden tientallen jachtverhuurders, botenbouwers, bungalowparken, verhuurders van vakantiewoningen en uiteenlopende watersportbedrijven van 10.00 tot 18.00 uur open dagen.

Zijda Yachting in Sneek maakt altijd veel werk van het jaarlijkse open huis. Zijda Yachting in Sneek maakt altijd veel werk van het jaarlijkse open huis.
Zijda Yachting in Sneek maakt altijd veel werk van het jaarlijkse open huis.

Eén van de supporters is het bekende watersportmagazine Yacht Focus van Jan Pieter Oosting: http://www.yachtfocus.com/botennieuws/botennieuwsberichten-van-2013/botennieuwsberichten-van-maart-2013/gratis-varen-met-huurboot-in-friesland.html
Wie al jaren denkt aan het huren of kopen van een boot of vakantiehuis, of wil ervaren wat kitesurfen is, is het weekend vlak voor Pasen een unieke gelegenheid om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met vakantieland Friesland. Belangrijk om te weten: bijna alle boten zijn vaarbewijsvrij!

Gratis proefvaren
De deelnemers in het watersportsegment zijn jachtverhuurders, zeilrederijen, jachtbouwers, zeilscholen, jachtmakelaars, watersportcampings en jachtservicebedrijven. Zij bieden de bezoekers een kijkje achter de schermen en stellen beginners en gevorderden in de gelegenheid een proefvaart te maken met bijvoorbeeld een huurjacht of lesboot. Wie op zoek is naar een zeil- of motorjacht of een sloep kan terecht bij verschillende werven en jachtmakelaars.

Zijda Yachting in Sneek maakt altijd veel werk van het jaarlijkse open huis. Zijda Yachting in Sneek maakt altijd veel werk van het jaarlijkse open huis.
Zijda Yachting in Sneek maakt altijd veel werk van het jaarlijkse open huis.

Pico bello
Albert Hendriks van het organiserende bureau voor toerisme Friesland Holland: “Het is eigenlijk een grote in-water-show vlak voor de aanvang van het vaarseizoen. Dan zijn de vloten nog compleet en kunnen alle charterschepen bekeken worden. Sommige verhuurders vrolijken het open huis op met een hapje en een drankje en live-muziek.”

Info: www.openhuisfriesland.nl
www.frieslandholland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.yachtfocus.com

Friesland Holland in Reis- en Vaarkrant Telegraaf
Fusie It Fryske Gea en Landschapsbeheer Friesland ...