Uiterlijk 19 januari folders aanleveren voor Friesland Holland-stands op Boot Düsseldorf

Marketingformules Boat Charter Holland en Friese Meren

 

WOLVEGA (NL)  – Ondernemingen die aangesloten zijn bij de marketingformules Boat Charter Holland en Friese Meren, en recht hebben op een A4 foldervak in het Friesland Holland Infocenter op Boot Düsseldorf, wordt gevraagd hun folders en brochures uiterlijk dinsdag 19 januari 2016 af te leveren bij het bureau voor toerisme Friesland Holland, Hoofdstraat West 38, 8471 HV Wolvega.

Het Fries bureau voor toerisme heeft meerdere stands, ook met boten (Lemsteraak motorjacht van Heech by de Mar en Motion 670 toerzeilboot van Hoora), op ’s werelds grootste watersporttentoonstelling die plaatsvindt van 23 tot en met 31 januari 2016. De grootste stands staan in toerismehal 14 en hebben een oppervlak van 200 m2 en de kleinste stands, samen 21 m2, staan in hal 17, de motor- en zeiljachtenhal.

Meer beurzen
Tegelijk met Boot Düsseldorf neemt Friesland Holland deel aan enkele andere beurzen, zoals de Vakantiesalon in Antwerpen (21-25 januari 2016) waarbij samengewerkt wordt met Merk Fryslân, het marketingbureau van de provincie Fryslân. Zaterdag 16 januari 2016 wordt een nieuw infocenter geplaatst bij Obelink Outdoor Products in Winterswijk. In februari heeft Friesland Holland stands op de Touristikmesse Niederrhein in Kalkar, op de nationale onderwijstentoonstelling Didacta in Keulen en op Boot Holland in Leeuwarden.

Informatie over Boot Düsseldorf:
www.boot.de

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:

www.frieslandholland.nl

www.friesemeren.eu

www.goudenfriesewouden.nl

www.ijsselmeer.frl

www.waddenzeeland.nl

www.boatcharterholland.nl

www.frieslandhollandtours.com

www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:

www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

 

“Toerist wil het échte Leeuwarden en Friesland pro...
Provinciebestuur Fryslân hoopt meer toeristen te t...