Tourist Atlas WaddenzeeLand

Unieke vakantiegids over Friese en Groningse Waddenkust
MARRUM (NL) – De nieuwe vakantiegids en tourist atlas WaddenzeeLand van Friesland Holland is al een week uit en overal verspeid. Horeca- en recreatiebedrijven die de viertalige gids nog niet hebben en wel graag willen verstrekken aan hun gasten, kunnen die aanvragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Friesland Holland’s eigen chauffeur brengt ze direct.

De gids — met zeer gedetailleerde (fiets)kaarten van Den Helder tot Noordpolderzijl, de Noordelijke Elfsteden Fietsroute en alle bezienswaardigheden — is ook af te halen bij het nieuwe WaddenzeeLand Info Center. Dit is ondergebracht bij activiteitenboerderij, party- en vergadercentrum Seedykstertoer, Zeedijk 8 in Marrum (Tel. 0518 411 434). Het magazine kunt u hier digitaal bekijken, op de site van WaddenzeeLand: http://www.waddenzeeland.nl/nl/waddenzeeland-gids-2014?view=html5flippingbook

Info: www.waddenzeeland.nl  

Friesland Holland Tourist Information verspreidde de nieuwe WaddenzeeLand-gids op het evenement Tall Ships Races in Harlingen, van 3 tot en met 6 juli 2014. Friesland Holland Tourist Information verspreidde de nieuwe WaddenzeeLand-gids op het evenement Tall Ships Races in Harlingen, van 3 tot en met 6 juli 2014.
Friesland Holland Tourist Information verspreidde de nieuwe WaddenzeeLand-gids op het evenement Tall Ships Races in Harlingen, van 3 tot en met 6 juli 2014.
Promotiewagen Friesland Holland heeft ‘daalders pl...
Friesland promotie bij Duits kunstcentrum