Langs de heerlijkheden van Friesland

 Friesland Holland zet ze écht op de kaart: de streekproducten en streekgeoriënteerde restaurants in Zuidoost Friesland. Bent u in dit deel van de provincie Fryslân actief met regionale producten, meld dat dan bij het bureau voor toerisme Friesland Holland
Friesland Holland zet ze écht op de kaart: de streekproducten en streekgeoriënteerde restaurants in Zuidoost Friesland. Bent u in dit deel van de provincie Fryslân actief met regionale producten, meld dat dan bij het bureau voor toerisme Friesland Holland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WOLVEGA (NL) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland maakt Proef Friesland Routes: kennismakingen met producenten van streekproducten en restaurants waar in hoofdzaak met ingrediënten uit de regio wordt gekookt. De routes kunnen per fiets en per auto of motor afgelegd worden.

De eerste route is Proef Friesland Route 1 Zuidoost. Ondernemers die interesse hebben om in deze route en op de kaart opgenomen te worden, kunnen contact opnemen met Friesland Holland in Wolvega: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De Proef Friesland Route Zuidoost wordt opgenomen in de nieuwe internationale Gouden Friese Wouden-gids en gepromoot op de websites www.friesstreekproduct.nl en www.oostfriesland.info. Er komt ook een provinciale culinaire route: Proef Friesland Culinair. De reisorganisatie van het toerisme- en marketingbureau, Friesland Holland Travel, biedt nog dit voorjaar daarmee samenhangende fiets- en autoarrangementen aan.

Meer informatie:
www.friesstreekproduct.nl
www.friesewoudenproject.nl
www.frieslandholland.nl