Per bus of trein naar de highlights van Zuidwest Fryslân

Unieke OV-toeristenkaart nu verkrijgbaar bij Friesland Holland

Unieke OV-toeristenkaart nu verkrijgbaar bij Friesland HollandSNEEK (NL) – De provincie Fryslân heeft een Nederlands- en Duitstalige kaart van Zuidwest Friesland uitgegeven waarop staat hoe je met het openbaar vervoer bij de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden komt.

Het bureau voor toerisme Friesland Holland verleende medewerking aan de totstandkoming van de kaart naar een idee van Keypoint Consultancy in Enschede. Een promotiewagen van Friesland Holland, die voor Elfstedenfietsers ook koffers vervoert, en aan hen pech-onderweg-service verleent en vakantiemagazines distribueert, brengt momenteel de nieuwe OV-toeristenkaarten rond. Ze zitten in een mooie baliedisplay.

Bestel gratis!

Alle recreatie- en horecabedrijven en toeristenkantoren in Zuidwest Friesland en omgeving kunnen gratis een kaartenset ontvangen. Mail ‘OV toeristenkaart’ en het bezorgadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Friesland Holland’s chauffeur is er net zo snel als DHL.

Alinde Holsappel, touroperator bij Friesland Holland, toont de nieuwe OV-toeristenkaart. Alinde Holsappel, touroperator bij Friesland Holland, toont de nieuwe OV-toeristenkaart.

Alinde Holsappel, touroperator bij Friesland Holland, toont de nieuwe OV-toeristenkaart. 

Info: www.friesemerenholland.nl

Leeuwarder dierentuin start met gratis rondleiding...