Nieuwe grote toeristenkaart met alle bezienswaardigheden. Controleer de gegevens!

Friesland Attractions & Routes verschijnt binnenkort in vier talen!

WOLVEGA (NL) – Binnenkort verschijnt de viertalige editie 2015 van Friesland Attractions & Routes, de nieuwste, grootste en best verspreide gratis toeristenkaart van de provincie Fryslân. Een kaart met fiets-, vaar- en autoroutes en alle fietsknooppunten.

Friesland Attractions & Routes 2013. Friesland Attractions & Routes 2013.
Friesland Attractions & Routes 2013.


Bezienswaardigheden die adverteren komen gratis op meerdere voor busondernemers, toeristen en Friezen relevante websites van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland. Een gigantisch vangnet dat niemand heeft!

De nieuwe lijst met attracties is gerubriceerd naar thema. Links en rechts van de grote, zeer gedetailleerde kaart is ruimte voor advertenties met een nummer dat ook op de kaart voorkomt, op de plek waar de attractie of activiteit is.

Check of u .....
1.    hier voorkomt: www.frieslandholland.nl
2.    hierop staat: www.frieslandniederlande.de
3.    hier te vinden bent: www.hollandattractions.nl
4.    hiervoor tips aanlevert: www.frieslandtourtips.nl
5.    Friesland Holland Nieuwsdienst op uw persmailinglist heeft staan: www.friesnieuws.nl  en
    www.frieslandhollandnieuws.nl
6.    op één of meerdere regiosites voorkomt zoals www.waddenzeeland.nl  en    
    www.markantfrieslandroute.nl  en www.friesemeren.eu
7.    hier present bent met een activiteit of arrrangement: www.hollandgroups.nl

De kosten?
Een inforegel in één rubriek in het overzicht op pagina 4 kost €95,-. Iedere regel meer, in een andere rubriek, kost €95,-. Een grote standaardadvertentie van 1 vak (63 mm breed, 87 mm hoog) naast de kaart, met nummer in de advertentie en op de kaart,  €395,- (incl. gratis rubrieksvermeldingen). Prijzen exclusief btw, inclusief meedenken en opname op www.frieslandholland.nl

Wij komen graag langs!
Bel of mail Friesland Holland voor een afspraak om in uw museum of bedrijf te bekijken wat het bureau voor toerisme voor u kan doen: 0561-615 364 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De vertegenwoordiger neemt dan ook zeer interessante vier- tot achttalige magazines en toeristenkaarten voor uw folderrek mee. Informeren is vooral distribueren, het hele jaar door, ook in het buitenland. Daarom is Friesland Holland niet de goedkoopste, maar wel de organisatie met verreweg het grootste bereik. Ook heel bijzonder: Al onze gekoppelde producties hebben inmiddels op jaarbasis een oplaag van bijna één miljoen exemplaren en zijn — op een paar kleine titels na — non-stop beschikbaar!
Friesland Attractions & Routes 2013.Friesland Attractions & Routes 2013.

Hieronder dé lijst van attracties en activiteiten in Friesland. Staat u er goed op en in de juiste rubriek(en)?
Friesland Attractions & Routes 2013.


Friese familiebedrijven redden 1850 zeilvakanties ...
Waar zijn de mooiste theetuinen van Friesland en o...