Naast hotels en B&B’s ook groepsaccommodaties en hotelschepen

Succesformule FH-hotels krijgt zusje vanwege Leeuwarden 2018

De cover van FH Accommodations, de hotel-, bed and breakfast- en groepsaccommodatiegids van Friesland en omgeving.
De cover van FH Accommodations, de hotel-, bed and breakfast- en groepsaccommodatiegids van Friesland en omgeving.


WOLVEGA (NL) – Friesland Holland, het bureau voor toerisme van Fryslân, breidt zijn Frisian Hospitality-formule, FH, uit met FH Group Accommodations. Dit heeft te maken met de toenemende interesse voor groepsonderkomens in en nabij de provincie Friesland vanwege de benoeming van Leeuwarden tot culturele hoofdstad van Europa in 2018. Ook grote zeilschepen met hutten en keuken krijgen onderdak bij FH Group Accommodations. Friesland Holland stimuleert het rechtstreeks voordelig boeken van de in de schijnwerpers gezette accommodaties.

Friesland Holland spoort Nederlanders en buitenlanders aan nu alvast een kijkje te komen nemen onder het motto ‘95% van wat er in 2018 te zien en te doen is, kun je nu al beleven’. Bovendien zijn de prijzen in 2015, 2016 en 2017 gunstiger dan in het verwachte topjaar 2018.

Leeuwarden hoofdstad van Noord-Nederland
Het marketing- en reisinformatiebureau in Wolvega is nu al druk met de internationale promotie van topbestemming Friesland. Het brengt alle 2018-accommodaties onder in een internationale website en magazine in veel talen.
Het magazine is een kruising tussen een luxe hotelgids en een vakantiegids, compleet met alle attracties en activiteiten die vanaf januari 2015 al te bezoeken en te doen zijn.
Directeur Albert Hendriks van Friesland Holland: “De vraag naar arrangementen en onderdak begint nu al. Door de titel van Culturele Hoofdstad 2018 voor Leeuwarden is half Noord-Nederland in beeld. Leeuwarden is de komende jaren de hoofdstad van Noord-Nederland.”

Naar grote beurzen en organisatoren van reizen
De website maakt deel uit van de systeemmarketing van Friesland Holland: linksom of rechtsom kom je 2018 accommodaties en activiteiten tegen op de tientallen websites van het toeristenbureau.
De dikke gids wordt breed verspreid, onder andere op de enorme onderwijstentoonstelling Didacta in Hannover (maart 2015), Duitslands grootste vakantiebeurs CMT in Stuttgart (januari 2015) en op Boot in Düsseldorf, ’s werelds grootste watersportvakantiebeurs en botententoonstelling (januari 2015) en vele evenementen en shows in binnen- en buitenland. Op de Didacta presenteert Friesland Holland ook de schoolreizenformule Holland School Travel. De gids komt ook in alle infocenters te liggen en gaat naar busondernemers en touroperators.

Contactpersoon Marnejaeike Bouwmeester
De redactie van FH Accommodations is in handen van Marnejaeike Bouwmeester uit Warten, touroperator bij Friesland Holland Travel, en Albert Hendriks. Marnejaeike heeft alle hotels, B&B’s en groepsonderkomens in Friesland geïnventariseerd en bestudeerd. Vele kent ze al omdat ze er kamers inkoopt. Ze zal met alle eigenaren contact opnemen. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan kunnen de accommodatieaanbieders zelf contact opnemen met haar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0561-615364 (kantoor Friesland Holland, ook ’s avonds en in het weekend).

Marnejaeike Bouwmeester uit Warten leidt het project FH Accommodations. Traditionele zeilschepen zijn eigenlijk hotelschepen. Ze hebben soms meer voorzieningen als een eenvoudig hotel, zoals een restaurantkeuken en mooi (dek)terras. Op de foto de Aphrodite uit Stavoren.
Marnejaeike Bouwmeester uit Warten leidt het project FH Accommodations. Traditionele zeilschepen zijn eigenlijk hotelschepen. Ze hebben soms meer voorzieningen als een eenvoudig hotel, zoals een restaurantkeuken en mooi (dek)terras. Op de foto de Aphrodite uit Stavoren.

Info: www.fhhotels.nl
www.fhbedandbreakfasts.nl
www.hollandtraditionalsailing.nl
www.hollandschooltravel.nl
www.frieslandholland.nl

Internationaal fotomodel Wietske de Jong lokt toer...
Bad Friesland: Natuurlijke wellness