Met nieuwe lesformules en meer variatie in accommodatie wil Vinea Zeilscholen naar de top

Vincent de Heer neemt zeilscholen van Vinea Vakanties over

SNEEK (NL) – Touroperating en zeilonderricht worden bij Vinea in Sneek ontkoppeld om nieuwe verblijf- en lesconcepten op de markt te kunnen zetten. Eén ervan is Vinea Exclusive. Jos Snijders-Blok doet de vijf zeilscholen over aan één van zijn Vinea-zeilschoolmanagers, Vincent de Heer. Blok blijft kapitein van de in jeugdvakanties gespecialiseerde reisorganisatie Vinea.

Het hoofdkantoor van Vinea in Sneek is ook de uitvalsbasis van het nieuwe zeilschoolbedrijf van Vincent de Heer. Vinea organiseert al meer dan 60 jaar zeilvakanties voor duizenden jongeren in de leeftijd van 7-19 jaar. De cursisten leren zeilen in de meest uiteenlopende boten, van Laerling en Optimist tot snelle catamarans.

Het hoofdkantoor van Vinea in Sneek is ook de uitvalsbasis van het nieuwe zeilschoolbedrijf van Vincent de Heer.

Vinea organiseert al meer dan 60 jaar zeilvakanties voor duizenden jongeren in de leeftijd van 7-19 jaar. De cursisten leren zeilen in de meest uiteenlopende boten, van Laerling en Optimist tot snelle catamarans.

 

De Heer is ook eigenaar van De Heer Yachts in Amsterdam. Deze firma is bekend van snelle jeugdboten als de Laerling en de Brisling die in Friesland worden gebouwd door Zaadnoordijk in Heerenveen (casco) en Sailing Point in Terherne (assemblage).

Roer om

De 60 jaar bestaande zeilscholentak van Vinea Vakanties gaat verder onder de naam Vinea Zeilscholen. Het nieuwe team onder leiding van Vincent de Heer is ambitieus en wil door middel van groei en nieuwe programma’s een toppositie krijgen in de markt. Naast de vijf bestaande Vinea zeilscholen in Friesland komen er in seizoen 2012-2013 twee nieuwe locaties bij en wordt het ‘Vinea Exclusive’ label geïntroduceerd.

Vincent de Heer: “Vinea is een fantastisch concept. De zeilkampen zijn het hoogtepunt uit de jeugd van velen. Leren zeilen van ervaren en enthousiaste instructeurs tezamen met leeftijdsgenoten, zorgt voor een unieke ervaring. Vinea Zeilscholen werkt al geruime tijd met de keurmerken van CWO en ISAF en wordt per 1 mei 2012 ook erkend HISWA lid. Met deze keurmerken is Vinea Zeilscholen in staat om los van Vinea Vakanties de beste kwaliteit te waarborgen.”

Zeilen met Laerlings in de stad. Het kan in de kolk voor de waterpoort van Sneek, de bakermat van Vinea watersportvakanties. Half Nederland leerde en leert zeilen bij Vinea.

Zeilen met Laerlings in de stad. Het kan in de kolk voor de waterpoort van Sneek, de bakermat van Vinea watersportvakanties.

Half Nederland leerde en leert zeilen bij Vinea.

Info: www.zeilscholen.nl
Info Vinea vakanties: www.vinea.nl/
Friesland Holland Zeilscholen: www.frieslandholland.nl/overzicht/watersport/watersportopleidingen/zeilscholen.html

Nederlandse hotels duurder, maar Spaanse en Italia...
Burgemeester Eberhard van der Laan opent HISWA te ...