Jachtverhuurders en rederijen op ‘Charter Plaza’

Nieuw op Boot Holland WTC Expo Leeuwarden 6-11 feb. 2015

Indeling van het Friesland Holland Charter Plaza op Boot Holland 2015, Frankenhal, standnr. 4040.
Indeling van het Friesland Holland Charter Plaza op Boot Holland 2015, Frankenhal, standnr. 4040.

LEEUWARDEN (NL) – Het bureau voor toerisme Friesland Holland stelt verhuurders van sloepen, zeil- en motorjachten, RIB’s, traditionele zeilschepen, rondvaartboten en cruiseschepen en vaarscholen in de gelegenheid zich met een balie te presenteren op het Friesland Holland Charter Plaza in de Frankenhal van Boot Holland in het WTC Expo in Leeuwarden.

Het is een experiment, opgestart vanwege het feit dat steeds meer beginnende en gevorderde watersporters en Fryslân-fans uit het westen van het land en uit Duitsland naar de populaire bootshow komen. Vorig jaar bleek al dat er veel vaste gasten van Friesland onder de bezoekers zaten die geregeld een boot huren of een vaartocht met een rondvaartboot boeken. Een bezoek aan Boot Holland is voor hen een gezellig dagje uit, een eerste kennismaking met gastvrij Friesland in 2015.

Deelnemen?
De beurs begint 6 februari en eindigt 11 februari 2015. Deelname aan het plein van 13 bij 7 meter is gratis voor leden van Boat Charter Holland, Nederlands grootste verhuurpromotieorganisatie, een dochter van Friesland Holland. Anderen betalen in 2015 slechts € 250,- voor een desk met zitmeubilair en andere faciliteiten. Meer informatie bij Albert Hendriks van Friesland Holland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0561-615364. Inmiddels heeft zich al een vijftal bedrijven aangemeld.

Meer informatie:
www.boot-holland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandholland.nl

Ontmoet bijzondere jachtontwerpers en hun creaties...
Educatief toerisme kan big business worden in Frie...