Friesland Holland organiseert e-bikeshow in grootste woonwinkel van Nederland

27-28-29 maart 2014 in Home Center Wolvega

Poster en advertentie van de Holland E-bike Show.
Poster en advertentie van de Holland E-bike Show.

WOLVEGA (NL) – Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, organiseert van 27 tot en met 28 maart 2014 een grote show van elektrische fietsen en een fietsvakantiebeurs in Home Center in het Zuid-Friese Wolvega. Home Center is met 75.000 vierkante meter en 200 shops-in-the-shop de grootste en meest gevarieerde woonwinkel van Nederland. De megastore trekt wekelijks duizenden consumenten uit heel Nederland.

De Holland E-bike Show wordt gehouden op donderdag 27 maart (09.30-21.00 uur), vrijdag 28 maart (09.30-18.00 uur) en zaterdag 29 maart 2014 (09.30-17.00 uur). Het expoadres is Frisaxstraat 12, 8471 HV Wolvega. Parkeren en de toegang zijn gratis! Home Center heeft alles in huis op het gebied van huis en tuin. Er zijn restaurants en is er is volop vermaak voor kinderen.

Enorme keus uit e-bikes
Talrijke fabrikanten maken fietsen met elektrische trapondersteuning. Voor álle leeftijden, van super comfortabel tot ultra sportief, tijdloos of trendy, voor woon-werkverkeer, voor korte tochten en lange afstanden, voor mensen met een beperking (bijv. duofietsen) of puur voor transportdoeleinden (bak- en bezorgfietsen).

E-bikes: Gazelle Plus Innergy en Koga e-active bij paleis- en keramiekmusuem Princessehof in Leeuwarden.
E-bikes: Gazelle Plus Innergy en Koga e-active bij paleis- en keramiekmusuem Princessehof in Leeuwarden.

“Wie een passende e-bike zoekt vindt hem gegarandeerd op de Holland E-bike Show,” stelt organisator Albert Hendriks, directeur van het Friese toeristen- en marketingbureau. De tot Friesland Holland behorende reisorganisatie geniet landelijke bekendheid met het aanbieden van verschillende merken en modellen elektrische fietsen om ze uit te proberen op de Elfstedenroute.

De ideale e-bike
Hendriks, die zelf een twintigtal e-bikes uitvoerig heeft getest en in het fietsverhuurprogramma heeft opgenomen: “Qua techniek, frame, gewicht en prijs zijn de verschillen groot. Dé ideale e-bike bestaat niet. Geen mens is gelijk. Maar een elektrische fiets die helemaal voldoet aan zijn persoonlijke wensen, bestaat wel! Veel e-bikes kunnen zelfs softwarematig op de gebruiker afgestemd worden.”

Op de Holland E-bike Show kan men tientallen merken en typen binnen en buiten uitproberen en ter plekke kopen of bestellen bij de fietsvakman in zijn of haar woonomgeving. Inruilen voor een nieuwe of een jonge gebruikte kan natuurlijk ook.

Eén van de nieuwste E-bikes, de Merida E-Spresso City met Bosch middenmotor. E-bike: Batavus Garda E-go in Nationaal Park Weerribben-Wieden nabij Ossenzijl.
Eén van de nieuwste E-bikes, de Merida E-Spresso City met Bosch middenmotor. E-bike: Batavus Garda E-go in Nationaal Park Weerribben-Wieden nabij Ossenzijl.

Fietsvakantiebeurs
Op de Holland E-bike Show presenteren zich niet alleen fietsfabrikanten, maar ook makers van nuttige fietsaccessoires, zoals navigatieapparatuur, uitgevers van reisgidsen en fietsmagazines, fietsenzaken, toeristenbureaus en fietsvakantiespecialisten.

Deelnemen
Fabrikanten en importeurs van e-bikes, leveranciers van accessoires zoals navigatieapparatuur, e-bike speciaalzaken, e-bikeverhuurders, fietsvakantiespecialisten en toeristenbureaus kunnen zich aanmelden via dit formulier:
www.e-bikeshow.nl/nl/aanmelden-bedrijven

Info: www.e-bikeshow.nl

Topjaar voor nieuw hip Fries Museum in Leeuwarden
Friese sloepenbouwers willen export naar Duitsland...