Friesland Holland ontwikkelde unieke toeristenkaart van provincie Fryslân

250 Bezienswaardigheden thematisch en alfabetisch gerubriceerd!

WOLVEGA (NL) – Het bureau voor toerisme van Fryslân heeft een zeer bijzondere toeristenkaart met meer dan 250 bezienswaardigheden in de provincie Fryslân uitgebracht. Het betreft een zogenaamde NewsPaperMap, een megakaart met nieuws in meerdere talen. De zeer informatieve kaart is gratis en qua samenstelling absoluut uniek in Nederland.

Alle bezienswaardigheden zijn thematisch en alfabetisch gerubriceerd! Zelfs mooie theetuinen staan vermeld. Fun4Kids, kindvriendelijke attracties, is een zeer goed gevulde nieuwe rubriek. Ook nieuw zijn de rubrieken Activities Indoor en Activities Outdoor met onder andere het veiligste en hoogste klimpark van Nederland, Aventoer in Burgum.

De highlights
De topattracties staan op de voorpagina en rondom de zeer gedetailleerde kaart van Friesland met fietsknooppunten, fiets- en vaarroutes en de meest interessante ‘Villages & Towns of Traditions’. De nieuwsitems gaan over de nieuwe museumroute ‘Tour du Belvédère’ in het zuiden van Friesland, rondvaarten in Nationaal Park De Alde Feanen en boottochten met de palingaak in Heeg. Ook alle Elfstedenroutes staan op de grote kaart en er is extra aandacht voor de nieuwe infocentra aan de Waddenzee, het WaddenzeeLand Infocenter in de waddenactiviteitenboerderij Seedykstertoer en het Kweldercentrum van It Fryske Gea, én Friese Wouden. Bekende Friezen, zoals Hindeloopens havenmeester Onno Hoekstra, fungeren als blikvangers, als dé gastheren en -vrouwen van Fryslân.

Attractiekaarten bestellen?
Busondernemers, touroperators, horeca- en recreatiebedrijven die de gratis viertalige attractiekaart nog niet hebben en wel graag willen verstrekken aan hun klanten en gasten, kunnen die aanvragen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Friesland Holland’s eigen chauffeur brengt ze zo spoedig mogelijk. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij het kantoor van Friesland Holland, Hoofdstraat West 38 in Wolvega.

Nieuwe megakaarten van Gaasterland en Lemmer bestellen?
Er zijn ook schitterende gratis toeristenkaarten van Gaasterland en Sloten en van Lemmer en het Tjeukemeer verschenen, ook super compleet met fietsknooppunten, wegen en waterkaarten, stadsplattegronden en bezienswaardigheden. Horeca- en recreatiebedrijven die de gratis viertalige attractiekaart nog niet hebben en wel graag willen verstrekken aan hun gasten, kunnen die aanvragen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Binnenkort verschijnen ook de 2015-versies van Joure en Terherne en van Grou, Earnewâld en Nationaal Park De Alde Feanen.

Adverteren
Bedrijven, overheden en organisaties die willen adverteren op de non-stop overal gratis verkrijgbare toeristenkaarten, die ook in het buitenland op beurzen en onder reisorganisatoren worden verspreid, doen er goed aan vroegtijdig ruimte te reserveren. Friesland Holland heeft een eigen vertegenwoordiger in dienst, Marian Biesma, speciaal voor de productie van deze gewilde NewsPaperMaps. Momenteel wordt gewerkt aan diverse 2015-2016 versies.

De nieuwe NewsPaperMap Friesland Attractions & Routes is speciaal ontwikkeld voor toeristen, touroperators en busondernemers. De nieuwe NewsPaperMap Friesland Attractions & Routes is speciaal ontwikkeld voor toeristen, touroperators en busondernemers.
 

De nieuwe NewsPaperMap Friesland Attractions & Routes is speciaal ontwikkeld voor toeristen, touroperators en busondernemers.

De nieuwe NewsPaperMap Friesland Attractions & Routes is speciaal ontwikkeld voor toeristen, touroperators en busondernemers.
De nieuwe toeristenkaart van Gaasterland-Sloten. De nieuwe toeristenkaart van Lemmer en het Tjeukemeer-gebied.
De nieuwe toeristenkaart van Gaasterland-Sloten. De nieuwe toeristenkaart van Lemmer en het Tjeukemeer-gebied.

Info: www.frieslandattractions.nl
www.lemmer-touristinformation.nl
www.gaasterland-touristinformation.nl

Nieuwe fietsroute langs Noordelijke Elfsteden en W...
Friesland Holland naar bouwer van cruiseschepen