Friesland Holland actief in drie hallen op Boot Düsseldorf 2017!

Boot is dé vakantiebeurs van Duitsland geworden met elk jaar meer thema’s

DÜSSELDORF (D) – Omdat Boot Düsseldorf (21-29 januari 2017) zich in de loop der jaren meer en meer heeft ontwikkeld naar een brede watervakantiebeurs, nu zó groot is dat de bezoekers niet meer op één dag alle themahallen aan kunnen doen, én omdat de internationale betekenis van de Duitse waterrecreatiebeurs veel groter is geworden, presenteert het bureau voor toerisme Friesland Holland zich in drie hallen.

Albert Hendriks van Friesland over de nieuwe aanpak: “De sloep is de fiets op het water: iedereen kan er mee op pad dankzij nieuwe technologie en een wereldwijd uniek fijnmazig routenetwerk. Vakantiewoningen, glamptenten aan de oever en hotels aan het water zijn immens populair. Kite- en windsurfen aan de Friese IJsselmeerkust en suppen zijn hot. Fietsers volgen graag vaarroutes als de Elfstedenroute en de Turfroute en steeds meer pleziervaarders nemen fietsen mee aan boord, zoals elektrische vouwfietsen. Dijktoerisme is in. Elektrisch varen neemt snel in populariteit toe. Minder mensen kopen een boot; ze huren ‘m liever. Door de komst van een waterskikabelbaan in Sneek zullen gebruikers belangstelling krijgen voor het echte waterskiën. Friesland heeft alle vormen van waterrecreatie in huis in alle prijsklassen en voor alle leefstijlen. Dat betekent dat je je minder algemeen moet presenteren, maar interessegericht. Daarom heeft Messe Düsseldorf meer themahallen. Sommige hallen zijn zelfs ingedeeld met vier thema’s, zoals hal 4 met electric boating, power boats, sport- en speedboten en duikmateriaal.”

Boot Düsseldorf 2017 is zwaarder bezet en gevarieerder dan ooit.
Klik hier voor de plattegrond van Boot Düsseldorf in PDF-formaat.

Friesland Holland
De grootste stand, een plein van 170 vierkante meter met o.a. een Lemsteraak en Boating & Cycling, komt in hal 14. De promotieorganisatie Boat Charter Holland heeft op dat plein een aparte stand.
De wat kleinere stands, Electric Boating Holland en Holland Yachts & Boats, staan respectievelijk in hal 4 aan de passage naar de zeer drukke duikhal 3 (ook in hal 4 worden duikspullen gepresenteerd) en in de grote motor- en zeiljachtenhal 17. De hallen 4 en 17 bevinden zich bij de hoofdingang, ingang Noord, en de kantoortoren. Hal 14, de algemene watertoerismehal, bevindt zich bij de ook drukke ingang Oost.

Nieuwe magazines en websites
Vanwege nieuwe ontwikkelingen in Düsseldorf komt Friesland Holland met twee nieuwe watersportgidsen uit: de bootverhuurgids Boat Charter Holland en het nieuwsmagazine Friesland Het watersportparadijs Das Wassersportparadies, inclusief nieuwe websites. Deze worden nu samengesteld en gebouwd.

Participeren?
Wilt u op de een of andere manier present zijn in de nieuwe magazines en op de bijbehorende websites, profiteren van de tweetalige campagne Friesland Het Watersportparadijs Das Wassersportparadies of aanwezig zijn in de genoemde themastands, neem dan contact op met Friesland Holland in Wolvega: tel. 0561-615364, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vooral als u deel wilt nemen aan een beurspresentatie is het zaak snel actie te ondernemen vanwege het drukken van de nieuwe beurscatalogus.

In meerdere hallen: Friesland Het watersportparadijs Das Wassersportparadies

In meerdere hallen: Friesland Het watersportparadijs Das Wassersportparadies

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.frieslandtravel.com
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com
www.groepsuitjes.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Het Friesland Holland-plein in hal 14.

Het Friesland Holland-plein in hal 14.

Gratis deelnemen aan ‘Dag van het Streekproduct’?