Flevo Marina omzeilt jachtmakelaars

Met ‘De Verkoopsteiger’

Flevo-Marina
Flevo Marina in Lelystad.

LELYSTAD (NL) – Geen courtage, blijven varen totdat je boot verkocht is, onafhankelijk verkoopadvies, gebruik maken van een internationaal netwerk, profiteren van de centrale ligging en als kosten alleen het liggeld totdat de boot verkocht is, en een kleine toeslag.


Dat zijn de belangrijkste voordelen van De Verkoopsteiger, een idee van Flevo Marina en bedoeld voor particulieren die hun schip willen verkopen. “Etaleren doet begeren”, zegt initiator Peter de Vries van Flevo Marina. “Wij hebben alle faciliteiten om een schip op een goede manier te presenteren. Bovendien ligt onze jachthaven in het midden van het land, is hij gemakkelijk te bereiken en kunnen verkooponderhandelingen en contractbesprekingen in alle rust plaatsvinden in ons kantoor.”

De particulier die zijn boot wil verkopen, betaalt alleen de normale ligplaatskosten, met een kleine vaste toeslag. Deze ligplaats kan maandelijks worden opgezegd. De Verkoopsteiger gaat er in eerste instantie van uit dat de particulier zelf zijn boot verkoopt. De Verkoopsteiger verzorgt echter de promotionele activiteiten, zowel op en rond de boot als op internet.
De Vries: “Door ons grote internationale netwerk wordt een groot publiek bereikt. Bovendien kan De Verkoopsteiger bijvoorbeeld ondersteuning bieden als het gaat om het opstellen van een waterdicht contract of voor het verzorgen van een keuring.”

Info: www.deverkoopsteiger.nl

Friesland Holland naar het hol van de leeuw
Paul van Goor lanceert Fries Voordeel Pas op Kenni...