Familiehotel te huur: Hajé Terherne

In Kamelondorp Terherne aan Sneekermeer

Feestnummer en ex-televisiekok Joop Braakhekke (links), omringd door leden van de horecafamilie De Jager, opende nog geen twee jaar geleden Hajé Terherne.
Feestnummer en ex-televisiekok Joop Braakhekke (links), omringd door leden van de horecafamilie De Jager, opende nog geen twee jaar geleden Hajé Terherne.

TERHERNE (NL) – De Hajé hotel- en restaurantgroep biedt op de site van Vereniging Makelaardij Horeca (VMH) zijn mooie hotel-restaurant in watersport- en kwajongensavonturendorp Terherne te huur aan. De pacht bedraagt het eerste jaar € 35.000 euro excl. btw en die loopt op tot € 45.000 euro excl. btw in het derde jaar. Er is geen bedrijfswoning bij en geïnteresseerden zonder aantoonbare eigen middelen hoeven zich niet te melden, aldus de VMH.

Het hotelbedrijf, waarin fors is geïnvesteerd, werd 28 juni 2013 groots geopend door de familie De Jager met behulp van de bekende kok Joop Braakhekke uit Hindeloopen. Zie: www.friesnieuws.nl/rubrieken/toerisme-fryslan/1073-topkok-joop-braakhekke-opent-chique-familiehotel-aan-sneekermeer Het blijkt erg moeilijk om zonder grote persoonlijke inspanning van een uitbater in Terherne een hotelbedrijf te laten renderen. AW Horeca Makelaars biedt een horecabedrijf in Terherne te koop aan: Bar Brasserie @De Zaak. Zie: www.aw-horecamakelaars.nl/makelaars/aanbod/friesland/horecabedrijfspand-of-beleggingspropositie-te-terherne/

Groepsaccommodatie
De Hajé-vestiging in Terherne, die de hele winter gesloten is, wordt op de Hajé-sites nu als groepsaccommodatie aangeboden.
Hajé focust meer op grote zaken aan snelwegen en bij verkeersknooppunten, zoals Hajé De Aalscholver en De Lepelaar aan de A6 tussen Lelystad en Almere en Hajé Joure en Hajé Heerenveen aan de A7. Recent werd restaurant Hajé Nieuwegein geopend. De Hajé-groep omvat vijf hotels en acht restaurants, waarvan vijf verbonden zijn met een Hajé hotelbedrijf.

Meer informatie over Hajé Terherne:
www.vmh-horeca.nl/index.php?categorie=object&id=897
www.haje.nu/groepsaccomodatie-terherne

Meer informatie over Hajé:
www.haje.nu/
www.haje.nu/restaurant-nieuwegein

 

Hajé Terherne is een mooi ingericht en vrij luxe hotel-restaurant. Het ligt aan vaarwater en heeft een eigen aanlegkade.

Nu aanmelden voor Proef Friesland Route 1: Zuidoos...
Schenkt u de beste koffie van Friesland?