Cultuur- en natuursnuiven én shoppen in ‘Gouden Friese Wouden’

Magazine, website en toeristenkaart in acht talen!

Gouden Friese Wouden

WOLVEGA (NL) – Culinaire ontdekkingstochten. Genieten van unieke flora en fauna. Het spoor volgen van de oude turfgravers en -schippers. Turftochten maken per boot, fiets, kano of te voet. De nieuwe Noardlike Fryske Wâlden route fietsen. Kennismaken met schitterende historische buitenplaatsen en de heerlijkheden van het Friese platteland.

Gouden Friese Wouden. Een magazine en website over de highlights van groen Oost Friesland met veel kaarten, themaroutes en arrangementen. En een joekel van een toeristenkaart met vaar- en fietsroute. Een kaart die reikt van Dokkum tot Zwartsluis met daarop centraal, van alle kanten benaderbaar, de Friese Wouden.

Een uniek stukje Nederland met “schatten” die iedereen moet hebben gezien, gevoeld, gegeten of gedronken. Daarom verschijnen de Gouden Friese Wouden promotiemedia in acht talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Deens en Tsjechisch. Dat betekent veel beeld, concentratie op unieke zaken.

Made in the ‘Friese Wouden’
De ontwikkelaar en producent is het bureau voor toerisme Friesland Holland in Wolvega, óók in de Friese Wouden. Oost Friesland heeft een (wereld)primeur met dit multimediale informatie- en marketingconcept. Met dank aan nieuwe, zeer geavanceerde technologie, zoals QR-code- en fotoherkenning en apps op smartphones die de bezoeker naar “more information” leiden en internet tv. Friesland Holland koppelt populaire magazines en toeristenkaarten aan moderne media waardoor een gigantisch vangnet ontstaat. De Friese Wouden komen linksom of rechtsom in beeld, ook via andere thematische media van Friesland Holland.

Gouden tip!
Op het bureau in Wolvega wordt nu met tempo gewerkt aan het magazine en de toeristenkaart vanwege aanstaande beurzen en shows. Seizoen 2013 staat voor de deur! De redactie schrijft en selecteert foto’s. Er worden nog steeds reportages gemaakt.

Heeft u interesse, moet uw attractie beslist in beeld, wilt u participeren in het project Gouden Friese Wouden, maak dan een afspraak met Marian Biesma van Friesland Holland Tourist Information & Travel Service: telefoon 0561-615364 (ook ’s avonds en in het weekend) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Provincie Fryslân wil jonge watersporters tegemoet...
In het spoor van turfgravers en –schippers