Aquanaut Privilege met wit interieur

Boot voor Jan des Bouvrie:

SNEEK (NL) – Zoals we al eerder meldden presenteert Aquanaut Yachting uit Sneek op de Hiswa te Water (6-11 september 2011) een nieuwe Privilege, de 1300 AK. Dit motorjacht heeft een afwijkend interieur met veel U-vormen, losse hippe fauteuils en veel ruimtescheppend wit. Net wat voor de Naardense interieurontwerper Jan des Bouvrie.

Vandaag, 22 juli 2011, werden de eerste foto’s van de salon vrijgegeven. Binnen zijn houtsoorten als Amerikaans noten gecombineerd met lichte panelen, wit leer, roestvrijstalen elementen en zwart graniet. In plaats van gordijnen heeft het schip jaloezieën. Aan de boot wordt nog gewerkt. De 13,30 m lange Aquanaut Privilege 1300 AK (drie hutten en twee badkamers) kost € 367.473,-.

Aquanaut Privilege 1300 AK Trendy classic: de gisteren gefotografeerde salon van de Aquanaut Privilege 1300 AK die voor het eerst aan het publiek wordt getoond op de aanstaande Hiswa te Water.
Trendy classic: de gisteren gefotografeerde salon van de Aquanaut Privilege 1300 AK die voor het eerst aan het publiek wordt getoond op de aanstaande Hiswa te Water. Trendy classic: de gisteren gefotografeerde salon van de Aquanaut Privilege 1300 AK die voor het eerst aan het publiek wordt getoond op de aanstaande Hiswa te Water.

Trendy classic: de gisteren gefotografeerde salon van de Aquanaut Privilege 1300 AK die voor het eerst aan het publiek wordt getoond op de aanstaande Hiswa te Water.

 

http://www.hiswatewater.nl

Friesland Holland ontwikkelt internationale Hanzes...
Ostfriesen lieben Fryslân en klassieke schepen