Al 1.000 bedrijven, organisaties en attracties

 

Op www.frieslandholland.nl

Veel pleziervaarders zijn vaak letterlijk en figuurlijk de weg kwijt als het pijpenstelen regent. Het Fries Weerstation van Friesland Holland biedt vanaf volgend voorjaar bij elk weertype passende doe-tips.
Veel pleziervaarders zijn vaak letterlijk en figuurlijk de weg kwijt als het de hele dag regent. Het Fries Weerstation van Friesland Holland biedt vanaf volgend voorjaar bij elk weertype passende doe-tips.

WOLVEGA  (NL) – Aan de supersite www.frieslandholland.nlwordt elke dag gewerkt. Kijk s.v.p. of uw bedrijf of organisatie er correct op staat en in de juiste rubriek(en).

Heeft u nieuwere of betere foto's dan nu door ons gepubliceerd, mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een andere site die recent is verbeterd is: www.hollandtraditionalsailing.nl

 

Naar aanleiding van vele krantenpublicaties krijgt het bureau voor toerisme veel enthousiaste reacties van bedrijven en lokaal en regionaal actieve amateurmeteorologen om het Fries Weerstation gestalte te geven. Bedankt voor de zeer bruikbare tips! Wie nog ideeën heeft, wordt uitgenodigd een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U krijgt persoonlijk bericht.

2+2 for you! Discovery Holidays
Michelin-gids 2012: Nu meer tweesterrenrestaurants...