Acht nieuwe regio- en themakaarten voor toeristen

Van Friesland Holland:

WOLVEGA (NL) – Bij het bureau voor toerisme Friesland Holland zijn inmiddels acht verschillende nieuwe Newspapermaps® met vaar- en fietsroutes en toeristische informatie verschenen.

Elke dag rijden twee promotie- en servicewagens van Friesland Holland door de provincie Fryslân om kaarten en magazines te bezorgen bij jachthavens, horeca- en recreatiebedrijven, attracties en tankstations. Elke dag rijden twee promotie- en servicewagens van Friesland Holland door de provincie Fryslân om kaarten en magazines te bezorgen bij jachthavens, horeca- en recreatiebedrijven, attracties en tankstations.
Elke dag rijden twee promotie- en servicewagens van Friesland Holland door de provincie Fryslân om kaarten en magazines te bezorgen bij jachthavens, horeca- en recreatiebedrijven, attracties en tankstations.


De informatie over voorzieningen voor recreanten, reportages, routebeschrijvingen, openingstijden van attracties en activiteiten, artikelen over de highlights en het cultureel erfgoed is in het Nederlands, Duits, Engels en Frans!

De toeristenkaarten van het bureau voor toerisme Friesland Holland worden door de hele provincie Fryslân verspreid. Recreatie- en horecabedrijven, havens en attracties die ze nog niet hebben, kunnen ze ontvangen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

8 Regio- en themakaarten
1.         Lemmer, Tjeukemeer (Zuid-Friesland)
2.         Grou, Warten, Earnewâld (Princenhof, Nationaal Park ‘De Alde Feanen’)
3.         Friesland Attractions & Routes (Fiets- en vaarroutes, Elfsteden en andere bezienswaardigheden)
4.         Wolvega, Noordwolde, Weerribben
(zuidelijke Friese Wouden, Rottige Meente, Nationaal Park ‘De Weerribben’)
5.         Friese Meren (Zuidwest en midden Friesland)
6.         Markant Friesland (Noordoost Friesland + Nationaal Park ‘Lauwersmeer’)
7.         Gaasterland-Sloten (Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân)
8.         Groups Activities & Accommodations
(Meeting Point Fryslân, groepsactiviteiten en –accommodaties op en aan het water)

 

Kaart van Friesland met attracties, routes en ‘bes...
Bakkeveen: stukje Drenthe in Friesland