Aanzienlijk beter jaar voor Friesland Cruises

70+ bootreizen

EARNEWÂLD (NL) – Friesland Cruises, een onderdeel van Friesland Holland Travel in Wolvega, heeft met haar bootreizen voor 70-plussers meer succes dan vorig jaar. Twee tochten, de Elfstedencruise en de Drie Provinciën Cruise, zijn beide hartstikke volgeboekt. De prijzen voor 2013 werden gelijk gehouden aan 2012.

Directeur Albert Hendriks denkt dat het komt doordat ouderen inmiddels beseffen dat er voorlopig geen einde komt aan de crisis, toch graag eens op vakantie willen, minder bang zijn om geld uit te geven en weinig fiducie hebben in banken en andere parkeerplekken voor geld.
“Bovendien komen er steeds meer mensen die slecht ter been zijn en worden we steeds bekender als een all-in en full-service touroperator die geen rollator- of rolstoelvrees heeft. Als er meer rolstoeltoegankelijke kamers aan de waterkant waren, konden we meer bootreizen voor senioren organiseren. We ontwikkelen voor 2014 een derde cruise voor ouderen die moeilijk lopen. Het is een hele toer om het in Friesland voorelkaar te krijgen. Ook attracties zijn verre van rolstoel- of rollatorvriendelijk.”

Wetterprinses
Friesland Holland huurt voor haar luxe bootreizen van hotel aan het water naar hotel aan het water passagiersschepen, bemanning en catering van Rondvaardij Princenhof in Earnewâld. “De rederij ligt naast ons start- en finishhotel Princenhof en heeft een unieke kleine riviercruiser, de Wetterprinses. Die kan overal komen. Het buitendek bevindt boven de salon en is net zo groot als de salon met aangrenzende keuken. Iedereen kan óf binnen zitten of op het bovendek genieten van het weidse landschap en stedenschoon.”

Friesland Holland verkoopt meer bootreizen. Friesland Holland verkoopt meer bootreizen.
Friesland Holland verkoopt meer bootreizen. Friesland Holland verkoopt meer bootreizen.
Friesland Holland verkoopt meer bootreizen.

Info: www.frieslandcruises.nl
www.frieslandtravel.com

Windhozen in wording
Grote reclamecampagne en eco-arrangementen, van Te...