200 m2 klassieke zeilvaart op Boot Düsseldorf!

 

Initiatief van bureau voor toerisme Friesland Holland

DÜSSELDORF (NL) – Onder de naam Holland Traditional Sailing presenteert het bureau voor toerisme Friesland Holland op een plein van 200 vierkante meter op Boot 2012 in Düsseldorf de Nederlandse zeilrederijen, verhuurders van rond- en platbodems en de eventsmogelijkheden

 

Op de beurs verschijnt ook het eerste dikke viertalige magazine over de Nederlandse zeilvloot, Holland Traditional Sailing, met reportages over de vaargebieden en ‘Villages & Towns of Traditions’ zoals Earnewâld, Heeg, Lemmer, Stavoren, Enkhuizen en Harlingen. Ook de website draagt de naam Holland Traditional Sailing. Onder die naam wordt met de formule ook geadverteerd in diverse bladen. De deelnemers hebben Lemmer, Stavoren, Harlingen, Heeg, Earnewâld en Enkhuizen als uitvalsbasis. Het is voor het eerst dat een bureau de Nederlandse zeilvaart zo prominent in het buitenland in beeld brengt.

Info: www.hollandtraditionalsailing.nl
www.boot.de

 

Holland Traditional Sailing multimediaal: zeer informatief magazine, grote eilandstand op Boot Düsseldorf, advertenties en website. Hal 14 op Boot Düsseldorf van 21 tot en met 29 januari 2012. De geel gemarkeerde vakken zijn gehuurd door het bureau voor toerisme Friesland Holland.

Holland Traditional Sailing multimediaal: zeer informatief magazine, grote eilandstand op Boot Düsseldorf, advertenties en website.

Hal 14 op Boot Düsseldorf van 21 tot en met 29 januari 2012. De geel gemarkeerde vakken zijn gehuurd door het bureau voor toerisme Friesland Holland.

Friese Stoomtrein Maatschappij vraagt faillissemen...
Friesland Holland op beurs bij Emsflower